Sotkamon Nuorisoseura ry

Kevätvuosikokous su 25.3.2018 klo 17.00
Naapurinvaaran Huvikeskuksessa

Käsitellään säännöissä mainitut asiat.
Kahvitarjoilu.

Tervetuloa!

Hallitus

Päivällä hiihdettiin Vuokattihiihdon merkeissä pikku pakkassäässä ja paikoin oli vähäistä lumisadetta. Säästä johtuen oli kuulemma osalla hiihtäjistä ollut nahkea keli hiihtää. Illalla luisto oli kohdillaan Napiksen parketilla.

Hyvissä ajoin ennen illan alkua saavuttiin paikalle jotta auton sai mahdollisimman hyvään kohtaan.

Reeta & Lumo teki ensivierailun Napikselle, laulajana ja viulistina toimii Reeta Saranpää. Ohjelmisto oli todellakin monipuolinen ja laulukieli vaihtui useaan otteeseen. Yksi illan sykähdyttävin esitys oli yhtyeen tulkinta Nocturnesta.

Toisena esiintyi Finlanders, joka vuosien kokemuksella tietää miten tanssikansa saadaan viihtymään. Kappaleet Oikeesti, Anna jatkua yön ja Hiljaiset sillat ovat omasta tuotannosta niitä kappaleita joita ei voi illasta jättää pois. Lauluvastuuta on yhtyeen useammalla jäsenellä ja välillä vuoron saa instumentaalikappaleet.

Finlanders esitti viimeisen kappaleen yhdessä Reetan & Lumon kanssa, kyseessä oli Get on.

Illan musiikilliseen antiin kokonaisuutena oltiin tyytyväisiä.

i

Takuuvarmaa Vuokattihiihtoviihdettä tarjosivat Finkut jälleen kerran.

Reeta, Lumo ja Finkut ilahduttivat yhteisellä esiintymisellä lähes 750-päistä yleisöä.

 

Vuokattihiihto hiihdettiin talvisissa olosuhteissa. Kuva Emäntäkkoulun taukopaikalta.

 

Reeta kertoi äidinpuoleiset sukujuurensa juontavan Valtimolle. Reeta esiintyi yhtyeineen lauantaina ensimmäistä kertaa Naapurinvaarallla.

Tanssikausi jatkui sään osalta pikkupakkasen ja vähäisen lumisateen merkeissä.

Sisällä sää ei menoa haitannut, väki viihtyi niin parketilla kuin karaoken puolella.

Toisena esiintyi Leif Lindeman, hän osaa ottaa yleisönsä ja suosion todistaa täysi keikkalista. Eturivi täyttyi innokkaista faneista ennen Leifin osuuden alkua. Leifin molemmat setit alkoivat tangoilla, ja kaksi viimeistä kappaletta olivat myös tangoja. Pari vauhdikasta potpuria oli myös mukana.

Laadukasta ja monipuolista tanssimusiikkia tarjosi Jarkko Järvenpää Helmenkalastajineen. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 10 vuotta Helmenkalastajien Viihdyttäjä-kisan voitosta. Ilta osoitti jälleen sen, ettei voitto turhasta tullut, ohjelmistosta löytyi valikoimaa Eeva-foxista Sinua sinua ainoastaan – valssiin monet muut lajit mukaan lukien.

Napiksen jälkeen suunta kävi kummallakin porukalla Kolariin yhden illan Lapin rundille, eri paikkoihin tosin.

Leif osaa ottaa yleisönsä.

Jarkko Järvenpään Helmenkalastajat osaavat tanssimusiikin esittämisen.

Viikot eivät ole veljeksiä. Lauantaina satoi lunta ja oli melko lauhaakin.

Kuvassa vieraita ukrainasta. Visit Vuokatin tuomat vieraat vievät viestiä ukrainan- ja venäjänkielisiin nettiportaaleihin. Taustalla Sotkamon Nuorisoseuran varapuheenjohtaja Rauno Ketomäki.