Arvoisaa tanssiemme yleisöä pyydetään jälleen kerran huomioimaan vaatteiden säilytyspaikan olevan narikan.

Vaikka kyseessä olisi hartiahuivi, ohut villatakki tai fleece, niin kyseisen asusteen paikka ei ole kaiteella, pattereiden päällä eikä sammuttimien  tai lamppujen suojana.

Jo yksistään sen takia, että pattereiden lähelle tai lamppujen viereen laitetut vaatteet ovat samaa kuin tulipaloriski.

Järjestyksenvalvojat joutuvat yleisen turvallisuuden varmistamiseksi keräämään väärissä paikoissa olevat vaatteet ja viemään vaatteet narikkaan.

 

Kommentit   

+3 #3 Muuan2 25.03.2017 14:30
Minunkin laukkuni "siivottiin" pois. Loppuillan etsiskelin sitä ja löysin lopulta maksullisen narikan hyllystä. Mietin jopa että onko se varastettu, huononsi fiilistä huomattavasti. Tutkivatko järjestysmiehet keräämiensä laukkujen sisällön? Mitä he etsinevät? Alkoholia, huumeita, omia eväsleipiä, POMMIA? :D
Mitä he löytävät? Ehkä meikkejä, terveyssiteitä, kondomeja, kenkiä, niitä villatakkeja. :D Jos on epäilyksiä luvattomasta laukunsisällöstä, voisin kyllä kiltisti näyttää ovella laukun sisustan. Lisää valistusta, ei toisen omaisuuteen kajoamista.
Lainaa
+6 #2 Helena 13.09.2016 15:05
Naisena ei ole kiva kun laukkukin pitäisi narikkaan jättää. Onpahan hankalaa huolehtia hygieniasta, kun jokainen terveysside pitää erikseen narikasta hakea. Miksi siellä on naulakko jos ei siinä saa mitään pitää? Onko tämä vain valituille? Menipähän yksi tanssi-ilta piloille, eikä haluta tulla uudelleen nöyryytetyksi. Saiskohan nuo loput kausikortti liput rahana takaisin? Hankkikaa lukolliset kolikolla toimivia kaappeja, joissa voisi pitää muita tavaroita kuin ulkovaatteita. Huono maine kiirii kauas. Harmi! :sad:
Lainaa
+5 #1 Marita 09.06.2016 12:49
Tämä huivien ja villatakkien keräily tuntuu oudolta. :-| Tanssiessa tulee kuuma mutta jos seisoskelee niin tarvitsee villatakkinsa takaisin. Ei viitsisi narikassa juosta alinomaan ottamassa ja antamassa vaatettaan. Kuulostaa lähinnä rahastukselta. Palovaaraan en jaksa uskoa kun ei kyse ole enemmistä vaatteista. Tuskin palotarkastaja on muutamaan kaiteelle jätettyyn villatakkiin kompastunut. Kannattaisiko harkita vaikka yhtä orkesteria kerrallaan niin ei tarvitsisi kolikoista rahoja raapia?
Lainaa

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä