Marraskuun viimeisissä tansseissa oli lunta maassa ja lämpötila plussan puolella. Paikka paikoin oli liukasta, mutta ei aivan pääkallokeliä kuitenkaan.

Ennen tanssien alkua paikalle tulleet joutuivat tekemään pysähdyksen ennen auton laittamista parkkiin, sillä Sotkamon poliisi ja Oulun poliisilaitoksen liikenneryhmä jatkoivat pikkujouluteemaan liittyvää autoilijoiden ajokunnon tarkkailua pitämällä ratsiaa tanssipaikan tulotiellä.

Jo pitkään perinteenä on ollut, että päättäjäistansseissa talo tarjoaa glögiä ja pipareita, pieni kiitos kuluneesta kaudesta.

Tänä vuonna 15 vuotta täyttänyt Herrasmiesorkesteri Pekkaniskan pojat eli tutummin PNP on muutaman viime vuoden aikana vakiinnuttanut paikkansa tanssijoiden keskuudessa. Seuraavan kappaleen näyttävä valotaulu on yksi suosion syy toimivan ohjelmiston lisäksi. Mainintoina Kirje sieltä jostakin, Davy Crokett, Isoisän olkihattu ja Kesäyö.

Henkka ja Kulkurit oli toinen illan esiintyjistä. Henri Potkonen toimii yhtyeen laulajana. Tanssimusiikkia laidasta laitaan oli ohjelmistossa. Omaa tuotantoa kuultiin myös, kuten kappale Sinä sinussa.

Tanssikausi 2017 on nyt tanssittu, kiitos kaikille vuoden mittaan käyneille.

Pihlajat ovat kauniita talvellakin.

Henkka & Kulkurit ovat Naapurinvaaralla vakiovieraita.

Niin myös Pekkaniskan Pojat.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä