Metsäiltamat 28.9
Perinteinen metsäiltamat kokoaa jälleen yhteen maa- ja metsäalan väen syyskuun viimeisenä perjantaina. Tilaisuuteen on ilmainen sisäänpääsy.

Yleisöä iltamissa on ollut yleensä pitkästi yli tuhat.

Viime vuoden tapahtumasta löytyy tunnelmia YouTubesta täältä

Illan musiikista vastaa Hanna Hirvonen & Haavekuva.

Kajaanilainen Hanna on monipuolinen laulaja, jonka meriitteihin kuuluvat mm. Toivo Kärki -laulukilpailun voitto vuodelta 2004 ja IskelmäMestari-laulukilpailun voitto vuodelta 2016. Viimeisin saavutus oli pääsy Tangokuningatarkilpailun finaaliin 2017. Hanna oli Tangomarkkinoilla kuuden parhaan joukossa myös tänä vuonna.

Hanna tunnetaan myös taksikuskina.

Haavekuva; Eero Jokelainen; Haitari & Koskettimet, Tuomo Rönkkö kitara ja Petteri Leminen rummut.

29.9

  
Jorma Kääriäinen

Kajaanilaislähtöinen Jorma on pienestä pitäen ollut innokas musiikin harrastaja. Jorman ensimmäinen muistikuva kiinnostuksesta musiikkiin on lapsuudesta, kun hän oli pienenä nojannut putkiradioon ja kuunnellut The Beatlesin Michelle-kappaletta.

Jorman ensimmäinen idoli on ollut Danny.

Nuorena Jorma kiersi tanssiorkesteri Ossi Kalevissa, ja oma orkesteri hänellä oli jo vuonna 1976. Silloin Jorma käytti taiteilijanimeä Freddie Falcon.

Suomalaisen musiikin historiaa kirjoitettiin vuosina 1992-2006 Jorman ollessa Agents-yhtyeen solistina. Jorma tuli solistiksi Topi Sorsakosken jälkeen, ja jatkoi yhtyeen kanssa matkaa suosion aallon harjalla. Yhteistyön aikana tehtiin 10 levyä, joita myytiin huikeasti.

Jorman pitkän ja hienon uran salaisuudet ovat olleet aito innostus, vahva tahto ja jäljittelemätön tyyli. Jorma on yksi tunnetuimpia suomalaisen rock-iskelmän tulkitsijoita.

Jorma teki paluun pitkän tauon jälkeen keikoille vuonna 2015 kovan luokan ammattimuusikoista koostuvan Yhden tähden orkesterin kanssa.

Esiintyy 5.10 Lahdessa.

Jorma vieraili Napiksella edellisen kerran viime elokuussa, video siitä nähtävissä YouTubessa täältä.Henkka & Kulkurit

Henkka & Kulkurit perustettiin Tampereella tammikuussa 2002. Yhtyeen solistilla Henkalla oli muutaman vuoden keikkailun jälkeen tullut idea kasvattaa duo-orkesteri viiden miehen porukaksi. Tarvittavat soittajat löytyi nopeasti ja harjoittelu ensimmäistä keikkaa varten saattoi alkaa.

Yhtyeen ensimmäinen keikka oli Carrus Oy:n 50 - vuotisjuhlat Tampereen Rosendahlissa toukokuussa 2002. Keikkaan kuului myös näytelmän taustamusiikin livesoittaminen. Neljä kuukautta tiukkaa treenaamista oli hyvin menneen keikan arvoista.

Henkka & Kulkurit säesti vielä laulajia Voionmaan opistolla käydyssä Iskelmämestari 2002 finaalissa.

Yli kymmenen vuoden aikana on ahkerasti keikkailtu. Yhtyeen slogan on Väännetäänkö rautalangasta!

Rautalankaa, tunnelmaa ja legendaarisia tanssibiisejä mahtuu Henkan ja Kulkureiden keikkasettiin lukematon määrä.

Henkka Potkonen on nyrkkeilijä Mira Potkosen aviomies.

Henkka & Kulkurit kokoonpanossa ovat Henkka Potkonen laulu ja kitara, Toni Salminen rummut, J-P Alanen kitara, Marko Eskola basso ja Joona Kukkola koskettimet, haitari ja laulu.

Henkka & Kulkurit esiintyy 12.10 Turussa.

Edellisen kerran Napiksella Henkka & Kulkurit olivat maaliskuussa. Tunnelmia siitä on nähtävissä täältä.

 

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä