Sinitaivas

Sinitaivas voitti vuonna 2007 olleen Viihdyttäjä-kisan, ja toimi Kesäillan Valssi-ohjelman taustaorkesterina samana kesänä.  Sitä kautta tämä reilulla asenteella ja tanssimusiikilla soittava yhtye on tullut tunnetuksi.

Ohjelmisto on monipuolinen, kattaus uutta ja vanhaa. Sinitaivaan tahdit ovat kohdallaan, sillä yhtyeen jäseniltä löytyy myös tanssitaitoa.

Sinitaivas-orkesterin on perustanut laulava rumpali Juha-Matti Ahola. Viihdyttäjäkisaan yhtyettä kehotti osallistumaan trumpettitaiteilija Nalle Lehtonen. Uran alkuaikoina Sinitaivas kiersi Suomea Rainer Frimanin ja Nalle Lehtosen kanssa.

Vuonna 2009 Sinitaivas valittiin vuoden tanssittajatulokkaaksi. Syksyllä 2011 valittiin vuoden tanssittajaksi.

Juhannusviikolla Sinitaivas jälleen säestää kolmena iltana Maija Astikaisen ja Arto Petjalan pitämiä tanssikursseja

Uutena tulokkaana yhtyeeseen tuli alkuvuodesta 2017 Johanna Piipposen aviomies Jyri Laitila.

Juha-Matti Aholan lisäksi Sinitaivaassa soittavat, Jukka Lehtimäki kosketinsoittimet, haitari ja laulu, Elias Marjomäki kitarat ja laulu, Tommi Jalo puhaltimet, Jarno Pasma basso ja laulu sekä Jyri Laitila saxofoni ja huilu.

Sinitaivas esiintyy 23.6. Somerniemellä.

Kake Randelin

Kake osallistui vuonna 1979 Syksyn Sävel-kisaan kappaleella En unta saa. Kappale ei päässyt kilpailemaan, mutta se esitettiin ohjelmassa Syksyn Sävelen karsitut. Finnlevy-tuottaja Timo Lindström näki kyseisen ohjelman ja kiinnitti Kaken levy-yhtiön artisteihin.
Vuoden 2013 Syksyn sävel – kilpailussa Kake oli mukana kappaleella Suomalainen sisu, sijoitus oli kisassa kolmas.

Vuoden 1979 lopulla ilmestyi single jossa olivat kappaleet En unta saa ja Kirje kotiin. Kirje kotiin nousi koko kansan hitiksi, eikä suosiolle näy loppua. Näin Kake lauloi itsensä suomalaisten sydämiin. Ja lisää hittejä on vuosien saatossa tullut.

1983 Kake sai Avaa hakas-kappaleestaan Emma-patsaan. Kappale oli vuoden iskelmä.

Kaken hitit vuosien varrelta löytävät aina vain uusia kuulijoita, ja tämä näkyy eri-ikäisten kohtaamisena keikoilla.

Kake on laulajan uran ohella toiminut yrittäjänä ja kunnanvaltuutettuna. Kake tunnetaan myös ralli- ja kuvataideharrastuksistaan.

Kakea säestää keikoilla Company.

Kake esiintyy 23.6 Pudasjärvellä.

 

 

 Virpi Piippo

Tavastkengältä kotoisin oleva Virpi on aloittanut laulamisen omien sanojensa mukaan ihan pikkutyttönä. Kotona oli kuunneltu paljon radiota. Ala-asteella musiikki ja laulu olivat tärkeässä osassa. Koululla oli opettaja Eino Mäenpään johtama kuoro.

Virpi on toiminut seminologina ja ollut myös karaokevetäjänä.

Seinäjoen Tangomarkkinoille Virpi on osallistunut useamman kerran. Virpi on tämän vuoden tangokuningatarfinalisti.

Musiikin vastapainoksi Virpi harrastaa liikuntaa eri muodoissa. 

 

 

 

 

 

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä