Päivän sää oli pilvipoutainen ja tuulinen, illalla lumisadepilviä oli liikkeellä, mutta kiersivät paikan. Piha oli paikoin sula, mutta välillä sai sohjossa sutia. Sotkamon ja Kajaanin onnikkavuorojen lisäksi paikalla oli myös kaksi tilausajoa.

Pitkä uran tehnyt Arto Nuotio esitti erittäin perinteistä tanssimusiikkia, ohjelmistosta löytyivät mm. Sulamith, Romantiikkaa ruusutarhassa, Sabina ja Painan vain pääni. Illan alussa oli karaokepuolella Tangomarkkinoiden esikarsinta, jossa Arto vastaanotti esitykset. Toukokuun alussa julkaistaan tuomariston valitsemat 32 + 32 laulajaa Tangomaratoniin. Itse Tangomaratoni pidetään Raisiossa toukokuun puolivälin jälkeen. Ennen Tangomarkkinoita on tulossa vielä kesäkuussa finaalin karsinta.

Viime vuonna 15 vuotta täyttänyt Herrasmiesorkesteri Pekkaniskan pojat eli tutummin PNP on muutaman viime vuoden aikana vakiinnuttanut paikkansa tanssijoiden keskuudessa. Maaliskuussa ilmestyi heidän uusin levynsä, joka jälleen tarjoilee taattua tanssimusiikkia pareittain. PNP soitti illan aikana niin masurkat kuin polkat monien muiden lajien lisäksi.

Tangomarkkinoiden esikarsinta järjestettiin Naapurinvaaralla lauantaina.

Arto Nuotio oli paikalla sekä artistina että esikarsintojen vetäjänä. Lavalla kuultiin vahvaa tangojen tulkintaa.

Pekkaniskan Pojat soittivat taas tanssittavaa musiikkia.

 

Ulkona seurattiin lumikuurojen liikehdintää. Kuvan kuuro on menossa juuri Sotkamon kirkonkylän päälle.

Pudasjärveltä saapui tilausonnikalla yli 40 hengen ryhmä.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä