Useamman hellepäivän jälkeen sää jatkui poutaisena, mutta hieman viileämpänä. Lämpimien säiden ansiosta kesä tuli kohinalla. Kaikkialla on vihreää ja vehreää, tuometkin jo kukkivat.

Näissä tansseissa oli mukana SuomiViihde-lehti. SuomiViihde-tansseja pidetään vuoden mittaan eri paikoilla, edellisen kerran Napiksella oli huhtikuussa 2014. Illan alussa oli Tanssikoulu Hurman pitämä tanssikurssi fuskun alkeista. Opettajna Hilkka Palviainen-Tiihonen sekä Kari Tiihonen. Paikalla oli myös mm. kenkämyynti.

Kuten kesään kuuluu, avattiin terassille viime vuotiseen tapaan makkaranmyyntipiste.

In the Moodin edellisvierailusta ennätti kulua muutama vuosi. Yhtyeen solistina tomii Suvi Karjula. Tanssimusiikkia ja rautalankaa tarjosi yhtye laajalla kattauksella, väliin mahtui myös instrumentaalikappaleita kuten Guitar tango.

Marko Lämsä eläytyy tulkintoihinsa täydellä tunteella kaikkensa antaen. Energinen esiintyminen olli yleisön mieleen, toisen setin lopussa lämpöä lisäsi vauhdikas potpuri. Markon voisi sanoa kulkevan ansiokkaasti mestareiden jalanjäljissä, sillä niin Olavi Virran kuin Elviksenkin kappaleet olivat hyvin hallussa. Viimeisenä Marko esitti My way - kappaleen.

Tunti tanssien päättymisen jälkeen havaitsi hämärää kevätyötä kahvilan ikkunasta katsellut henkilökunnan edustaja jotain liikettä teatteriparkin ison kuusen juurella. Muuten oli jo pysäköintipaikka hiljentynyt. Orkesterin lähtöä odotellessa järjestyksenvalvojat kävivät katsomassa, että mitä siellä kähmyillään.
Kuusen juureen kuin piiloon oli ajettu farmariauto. Kaksi jo hehkeimmän iän ohittanutta, ulkoilutamineisiin pukeutunutta naisihmistä kertoivat etsivänsä tyhjiä tölkkejä, olivat kertomansa mukaan pullonkerääjiä.
Selityksen uskottavuuteen kantaa ottamatta ajoneuvon tiedot otettiin talteen. Keski-Suomessa oli farmariauto kirjoilla. Sen jälkeen "pullonkerääjät" poistuivat nopeasti paikalta.

 

Tuomi kukkii harvinaisen aikana. Naapurinvaaralla kukkivia tuomia on vaikka kuinka paljon.

Naapurinvaaralla on tehty remonttia. Kuvan seinää on rakennettu ensimmäisen kerran 1959, sitten 1988 ja nyt 2018.

Suvi Karjula ja In The Mood on vauhdikas kokoonpano.

Marko Lämsä huolehti illan perinteisemmästä musiikista.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä