Juhannusaaton sää tarjosi lähes kaikkea muuta paitsi lunta ja pakkasta. Välillä satoi niin rankasti, että traktori kävi tietä kunnostamassa kesken illan. Juhannuksen juhlijat olivat liikkeellä hyvissä ajoin ja linja-autojen käyttöaste oli korkea. Sekä Sotkamosta ja Kajaanista oli varattu tuplabussit. Myös kimppakyydeillä saapui paljon väkeä paikalle. Tuntuivatpa jossakin lähistöllä lehmätkin huutelevan juhannuksen kunniaksi, vaan ei kuitenkaan tanssiväkeä saapuneet ihmettelemään.

Vilkasta iltaa odotettiin, ja sellainen siitä hyvällä tavalla tuli. Sisätiloihin mahtui hyvin kuuntelemaan ja tanssimaan sekä laulamaan karaokea. Sään salliessa myös terassilla pystyi kesästä nauttimaan.

Sinitaivas säesti alkuviikolla Maija Astikaisen ja Arto Petjalan vetämiä tanssikursseja, joten iltaa varten soittimet olivatkin jo valmiina lavalla. Tanssittava ja monipuolinen ohjelmisto vei tunnelmasta toiseen polkat ja jenkat mukaan lukien.

Tangofinalisti Virpi Piippo aloitti osuutensa tangolla Rakastan rakastan rakastan, myös Virpin osuuksilla tarjontaa oli laidasta laitaan.

Yksi juhannusperinne jo useamman vuoden ajan on se, että Kake Randelin esiintyy Napiksella. Nytkin lavanetu täyttyi heti ensi hetkestä lähtien. Ja tulihan sieltä ne tutut hitit mm. Nasta pimu, Juhannusyö, Kirje kotiin ja kielletyt tunteet.

Kaikkiaan kokonaisuutena ilta sujui hyvin, siitä kiitokset juhlakansalle.

 


Tämä iloinen nuorten seurue tuli viettämään juhannusta Naapurinvaaralle. Yksin he eivät olleet. Heidän lisäksi oli lähes 1 500 muuta.


Sinitaivas heitti viikon mittaisen keikan Napiksella. Tanssikurssit ja tanssit päälle.


Kake Randelin villitsi yleisön taas kerran Napiksella juhannusaattona.


Virpi Piippo on mukana tangomarkkinoiden finaalissa.


Taivas oli vielä melkoisen seestynyt vielä puoli tuntia ennen tanssia. Sateenkaari kertoi jossain vettä tulleen.


Miikka Kortelainen ajoi tansseihin talkoisiin serkkunsa omistamalla Ladalla. Aatteen värisellä.


Tanssien jo päätyttyä ilmestyi pihalle vuoden 1956 Ford. Autolla liikkuneen seurueen jäsenet kertoivat käyneensä Hyrynsalmella Vonkalla katsomassa Eero Avenia.


Juhannusyö oli harvinaisen pimeä tänä vuonna. Kokko paloi pitkään.

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä