Kesäkuun viimeisiä tansseja sää suosi, juhannusaattoon verrattuna muutos oli melkoinen. Pieni tuulenhenki virkisti ulkona olleita vilvoittelijoita.  Ennen auringon laskua Napis heitti varjon Vuokatin ylle, taivaan värit olivat todella komeat. Huipentumana näkyi vielä täysikuu.

Kesän meneillään oleva lomakausi näkyi myös siinä, että paikalla oli kolmisenkymmentä asuntovaunua ja – autoa.

Sisällä piisasi lämmintä myös, mutta se ei tanssimista ja musiikista nauttimista haitannut millään tavalla.  Kesä on kuitenkin vain kerran vuodessa.

Markku Aro esiintyi Napiksella parin vuoden tauon jälkeen. Illan mittaan kuultiin tietenkin myös ne yleisön odottamat hitit; Hyvännäköinen, Jestas sentään, Etsin kunnes löydän sun ja Keskiyön aikaan, Daniela ja Muistan Portofinon. Yhä vain Markku valloittaa yleisönsä ilta illan jälkeen Diesel-yhtyeensä kanssa.

Mia Leivo sijoittui viime vuonna Seinäjoen Tangomarkkinoilla toiseksi, superfinaalin voitti Aino Niemi. Mian osuus oli perinteistä tanssimusiikkia tulvillaan tangosta sambaan. Miaa säesti Pequeno-yhtye.


Vaaran luonto vehmaimmillaan, Kainuun tyttö kauneimmillaan mainostettiin Naapurinvaaran tansseja 1960-luvulla. Mannekiinina tässä oleva Maarit on tosin Seinäjoella nykyisin vaikuttamassa.


Kylläpä avautuivat vaaran päältä lauantaina kauaksi näköalat.


Markku Aro on tehnyt todella pitkän uran artistina. Aro on syntynyt 1950.


Mia Leivo esitti jälleen monipuolista tanssimusiikkia.


Naapurinvaaran varjo: Auringon laskiessa nähtiin, kuinka Naapurinvaara heittää varjon Mujethoulun päälle.


Muutakin tapahtui Sotkamossa. Kontiomäestä kulki juna Vuokatin kautta Nurmekseen. Kuva otettu Tuulimäessä kello 02.20 aikaan sunnuntain puolella.

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä