Heinäkuun ensimmäisissä tansseissa sää oli pilvipoutainen, mutta lämmin. Tummia pilviä liikkui taivaanrannassa, mutta sadetta ei Napiksella illan aikana ollut.

Tansseihin tullessa ensimmäisenä nähdään liikenteenohjaajat neuvomassa minne ajetaan. Piha ja parkkipaikat huomioiden opastaminen on tärkeä osa illan kulkua. Huvikseen kyseinen porukka ei siellä pihalla seiso ja huido. Ja liikennemerkkien tunteminen on suotavaa, Napikselle tullaan yhtä reittiä ja poistutaan toista. Eikä missään nimessä ajeta liikennevirtaa väärään suuntaan. Suurin osa noudattaa hyvin annettuja ohjeita, mutta välillä on syytä muistuttaa. Säännöt kun ovat samat kaikille, eikä tähän poikkeusta tee kukaan, vaikka muuta joku väittäisikin.

Muutaman vuoden tauon jälkeen Napiksen yleisöä hurmasi äänellään ja esiintymisellään Teemu Roivainen. Teemua säestää Energia-yhtye. Teemu aloitti illan osuutensa kappaleella Siks oon mä suruinen, myös omaa tuotantoa kuultiin illan aikana mm. Vuoksesi sun. Lopussa tarjolla oli vauhdikas potpuri, joka ei ketään jättänyt kylmäksi.

Reeta & Lumo vieraili toistamiseen Napiksella tänä vuonna, laulajana ja viulistina toimii Reeta Saranpää. Ohjelmisto oli todellakin monipuolinen ja laulukieli vaihtui useaan otteeseen. Illan aikana kuultiin mm. Hernandon salaisuus, Puuseppä ja Moliendo cafe.


Viulun soittaminen on Lumo-orkesterin Reetan tavaramerkki.


Teemu Roivainen oli suorastaan liekeissä Naapurinvaaralla lauantaina. Kuin myös Energia-orkesteri.


Mansikat, luonnonsellaiset ovat jo kypsyneet Naapurinvaaran rehevissä maisemissa.


Pohjoisesta päin tultaessa oli ilmestynyt lauantaina päivän aikana erikoset merkit. Liittynevät tulevan viikon lopun Harlikoiden paraatiajoon.


Naapurinvaaralla laiduntavat taas lampaat. Lammashaka on Laurilan rinteenä tunnetussa paikassa.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä