Heinäkuun toiset tanssit pidettiin mitä komeimman kesäsään vallitessa. Aurinko paistoi täydeltä terältä, pienen tuulenvireen viilentäessä sopivasti. Illan alkuun mennessä oli tie kasteltu pölyämisen estämiseksi.

Sisällä oli suorastaan trooppisen kuuma, terassilla vilvoiteltiin ja viihdyttiin maisemia ihaillen. Samalla oli helppo poiketa makkarateltalle suolaisen ostoon.

Sisällä lämpötilaa nostivat musiikkitarjonnasta vastanneet Eija Kantola & Omega ja Jarkko Honkanen & Taiga.

Eija kruunattiin tangokuningattareksi vuonna 1992, hän on vuosien saatossa tinkimättömällä työllä vakiinnuttanut oman paikkansa artistina. Ohjelmisto on monipuolinen tangosta rokkiin. Eijan uusi kappale Just sinä julkaistiin kesäkuun puolivälissä, ja myös se kuului ohjelmistoon. Illan lopussa kuultiin lisäksi energinen potpuri. Omassa setissään Omega soitti jenkat ja Taiga polkat.

Viime vuoden syyskuussa Vuoden Tanssittajaksi valittu Jarkko Honkanen & Taiga on vuosien varrella hionut ohjelmiston tanssijoita palvelevaksi. Tutustakin klassikosta saa sovittamalla aivan eri kuuloisen, esimerkkinä Missä muruseni on. Omia levytyksiä Jarkko myös esitti, kuten Ennen kuin aamu koittaa, Silmät on sielun peili sekä kesäkuussa julkaistu Taivas rajana.


Vuokatti Visit toi vieraita Venäjältä ja Hollannista. Oppaana heillä oli Risto Suvikas (kolmas oikealta)


Helle kietoi vaarat utuiseen harsoonsa.


Jarkko Honkanen orkestereineen esitti taattua tanssimusiikkia.


Eija Kantolan setti päättyi vauhdikkaisiin rytmeihin.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä