Kesä kääntyi elokuulle hyvän sään vallitessa, vaikka hellerajaa ei lauantaina rikottukaan.  Perjantain sade ja ukkonen viilensivät säätilaa hieman.

Komean sään lisäksi Napiksella nautittiin hyvästä musiikista, joka varmasti kantautui myös lähistöllä laiduntavien kesälampaiden iloksi.

Illan esiintyjät nostivat sisälämpötilan trooppisen kuumaksi, monen muun lajin lisäksi kuultiin polkat, parit jenkat ja rokit. Tarjontaa oli koko illan kaikille aisteille.

Jukka Lampela & Lapponia oli toinen esiintyjä, ja yhä vain rempseästi soi harmonikka taiturin käsissä. 32 -vuotta sitten Jukka voitti Kultainen Harmonikka – kisan. Laulun lisäksi osa kappaleista oli juuri sellaisia hienoja instrumentaalikappaletta joissa harmonikka pääsi hyvin oikeuksiinsa.

Jukan ja Lapponian viimeinen kappale oli Kesäillan valssi, ja sen tunnelmissa lavalla tunnelmoivat kaikki illan esiintyjät.

Toisena oli puolestaan naisorkesteri Namu, joka edellisellä kerralla tunnettiin nimellä Lumottaret. Solistina toimii Jonna Ortju. Viime vuoteen nähden oli nimen lisäksi myös muutama jäsen vaihtunut, mutta iloa, reippautta ja hyvää musiikkia oli tarjolla jokaiselle kuulijalle.


Yhteiskuvassa keikan jälkeeen.


Ja samoin lavalla yhdessä.


Haitari on Jukka Lampelan tavaramerkki.


Jonna Ortju &Namu vetivät vauhdikkaan keikan.


Tansseihin tulijat ihastelivat suurta lammaslaumaa. Lampaat ovat nyt aivan tanssipaikan vieressä laitumella.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä