Päivällä oli vaellettu Vuokatissa, ja sää ulkoiluun oli mitä parhain. Poutapäivää vilvoitti pieni tuulenvire. Illan mittaan oli aistittavissa jo syksyn viileyttä, ja yöllä oli sumuista.

Osa vaeltajista jaksoi vielä illan viettää tanssin merkeissä, kuitenkaan tänä vuonna Vuokatin vaellus ei näkynyt Napiksella samalla tavalla kuin aiempina vuosia.

Charles Plogman kera Rosette - orkesterin oli toisena illan tähtenä. Charlesin osuuksissa kuultiin hittiä hitin perään omasta ja toisten tuotannosta. Omia levytyksiä edustivat mm. Jalat alta ja Olisitpa täällä. Lavan edusta täyttyi innokkaista faneista, jotka tempautuivat illan tunnelmaan täysillä.

Laadukasta ja monipuolista tanssimusiikkia tarjosi Jarkko Järvenpää Helmenkalastajineen. Yli 10 vuotta on kulunut Helmenkalastajien Viihdyttäjä-kisan voitosta. Ilta osoitti jälleen sen, ettei voitto turhasta tullut, ohjelmistosta löytyi valikoimaa Eeva-foxista Extrapalloon monet muut lajit mukaan lukien reippaalla ja iloisella meiningillä esitettynä.

Jälleen sai ilta kehuja kävijöiltä, saihan tanssia ja kuunnella koko rahan edestä ja hieman vielä ylikin.


Vaaran luonto on kaunis syksylläkin. Pihlajat ovat kohta parhaassa loistossaan.


Jarkko Järvenpään Helmenkalastajat ovat vakiovieras Naapurinvaaralla. Taattua tanssimusiikkia esittävä orkesteri.


No, missä me nyt ollaaan? Vuokatti Visitin kiinalaisvieraiden ohjelmaan kuului myös paikallinen tanssipaikka. Vieraat pääsivät kokeilemaan jenkan tanssimista ja karaokea.


Charles Plogman on monipuolinen tanssi- ja iskelmämusiikin tulkitsija.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä