Kekritansseihin tulijoita tervehti ajankohtaan nähden harvinaisen lämmin, mutta hieman tuulinen sää. Pienenä toiveena ja muistutuksena asiakkaille, että kun saavutte tanssipaikan pihalle valaistulle alueelle, niin muistattehan lyhentää pitkät valot silloin mahdollisimman nopeasti pois, ettei liikenteenohjaajien työ häiriinny häikäisyn vuoksi. Pieni, mutta kohtelias ele.

Illan yleisön ikärakenne oli laidasta laitaan. Vuokatissa pidettiin tanssileiri viikonloppuna, ja paljon kurssilaisia oli testaamassa saatuja oppeja. Neljänsuora taasen sai paljon nuorisioa liikkeelle.

Neljänsuora tarjosi laajan kattauksen 20-vuotta kestäneestä urastaan, mm. Teetä ja paahtoleipää, Mansikkaa ja valkoapilaa, Ujo poika ja Löytäjä saa pitää. Valot - kappale myös kuultiin jolloin solisti Antti Ketonen kertoi Agents-yhtyeen tekevän nykyään yhteistyötä Ville Valon kanssa.

Antin soolokappale Olisitpa sylissäni kuultiin kahdesti. Ilmassa oli myös paljon haikeuden tuntua, sillä vuoden alusta Neljänsuora jää pitkälle tauolle.

Toisena essintyi Nina Åkerman & Onnentähti. He tarjosivat perinteisempää tanssimusiikkia laidasta laitaan, ja myös Ninan omia levytyksiä oli mukana. Onnentähti soitti osuudessaan polkat ja Neljänsuora jenkat.


Kekri tai Halloween. Halloween-asuinen talkoolainen palveli lauantaina asiakkaita.


Nina Åkerman tunnelmoi Napiksen kekritansseissa.


Antti Ketosen Neljänsuora jää pitkälle tauolle.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä