Avajaistanssien sää alkuillasta ei ollut mitenkään houkutteleva, mutta tuulen ja tuiskun läpi saapui tanssikansa paikalle. Osa tuli omalla autolla, usea linja-autokyydityksiä hyödyntäen. Myös pari tilausonnikkaa oli pihassa.

Kauden alkua oli odotettu, ja moni kertoikin lähteneensä säätä uhmaten hyvien esiintyjien tähden. Osa puolestaan oli tyytyväinen kun pitkä tauko päättyi.

Saija Tuupanen & eX-miehet esiintyi myös viime vuonna avajaisissa. Tangosta rokkiin ja monta muuta lajia siltä väliltä tuli illan mittaan. Saijan omaa tuotantoa olivat mm. Enemmän kuin saan luvan ja Ota syvälle syliin.

Vuosi sitten tangokuninkaat Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen yhdistivät musiikilliset voimansa, ja lopputuloksena on duo Marko & Jukka. Kolme sinkkua on julkaistu, ja ne kaikki kuultiin illan aikana. Eli Hei vaan heilani suloinen, Hulluna tangoon ja Samppanjaa.

Kaksikon yhteisesiintyminen kirvoitti pelkkiä kehuja. Omia soolokappaleita myös kuultiin, sekä lisäksi pari potpuria. Toinen oli Matin & Tepon tuotannosta ja toinen Kake Randelinin.

Yleisö viihtyi lavan edessä kuin parketillakin.

Näin on kausi avattu, ja ensi viikolla meno jatkuu. Silloin myös on tangomarkkinoiden esikarsinta alkuillasta.


Jukka ja Marko. Täysillä loppuun saakka. Tämä duo tulee menestymään.


Saija Tuupanen esitti tanssimusiikkia laidasta laitaan. Saija on tällä hetkellä naisartistien kärkikastia.


Lukutaidossa ja lukemisen ymmärtämisessä vaikeuksia? Kuvan ulkopuolella oli jopa vaatekasseja lattialla. Lokerikko ei ole huppareiden tms. säilytystä varten. Lattia vielä vähemmän. Narikka on sitä varten. Sinne ja tänne jätetyt vaatteet ja esineet kuuluvat löytötavararoiden kategoriaan.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä