Kevään toistaiseksi kauneimman päivän painuessa iltaan ja auringon laskiessa Nuasjärven taakse alkoi väkeä virrata Naapurinvaaralle.

Ei nyt mitenkään solkenaan, mutta tasaiseen tahtiin kuitenkin. Siinä määrin, että linja-autojen palatessa toiselta kierrokselta, ohjattiin autoja alas poismenotien varteen.

Näissä linja-autoissa saapuikin väkeä molemmilla kierroksilla.  Vuokatissa matkailijoita oli linja-autoissa kulkijoiden määrän perusteella vallan mukavasti.

Orkestereista Pekkaniskan Pojat saapuivat jo puoliltapäivin. Nivalassa edellisenä yönä esiintynyt orkesteri teki Napikselle yli puoli vuorokautta kestäneen keikan.

Talon tapaan ruokaa ja kahvia löytyi roudauksen jo puoliltapäivin aloittaneelle tanssiorkesterille.

PNP:n esitti settiensä aikana lyhyesti ilmaisten tanssimusiikkia. Toki muutamalla erikoisemmalla kappaleella maustettuna.  Muutamat ensimmäistä kertaa Napiksella olleet ihmettelivät heidän valotauluaan. Taulussahan näkyy seuraavan kappaleparin tyyli. Eli se, soitetaanko vaikka foxia.

Leif Lindeman on yksi parhaista tällä hetkellä keikkailevista miesartisteista.

Hänessä on jotain vanhan liiton artistin karismaa lisättynä iloisella ja räväkällä esiintymisellä.  Toki hitaitakin tulee, mutta kautta linjan kappaleet ovat vauhdikkaita. 

 Hanuristi Pekka Juntusen kanssa ja myös koko orkesterin kanssa homma toimii.   Ei tarvitse ihmetellä, jos Leifin ja orkesterin keikkakalenteri on täpösen täynnä.

Napiksella on nyt pääsiäiseen asti kestävä tauko. Pääsiäisenä järjestetään lastenkonsertti ja kahdet tanssit.


Pekkaniskan Pojat ovat herrasmiesorkesteri, joka on säilyttänyt suosionsa tanssilavoille jo vuosien ajan.


Leifin, Pekka Juntusen ja orkesterin homma toimii. Sekä esiintyjillä että yleisöllä on hauskaa.


Pysäköintipaikat Napiksella ovat melkein sulaneet. Onneksi pahin sohjokeli ehti mennä ennen tansseja ohitse.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä