Kesäkuun viimeiset tanssit olivatkin kuun ensimmäiset lauantaitanssit. Sää oli enimmäkseen poutainen, välillä hieman ripsehti sadetta. Kokonaisuuden kruunasi hieno sateenkaari. Viime kesän tapaan lampaat ovat hoitamassa perinnemaisemaa, ja tulivat pellon laidalle tulijoita ihmettelemään.

Kesälomalaisia oli myös liikkeellä, useampi ensimmäistä kertaa. Komeita maisemia kelpasi terassilta ihailla.

Eija Kantola  & Omega vastasi illan musiikkitarjonnasta omalta osaltaan. Eija kruunattiin tangokuningattareksi vuonna 1992, hän on vuosien saatossa tinkimättömällä työllä vakiinnuttanut oman paikkansa artistina. Ohjelmisto on monipuolinen tangosta rokkiin. Oman osuutensa loppuun Eija esitti vauhdikkaan potpurin, ja viimeisenä kappaleenaan Eija & Omega esittävät acapella- versiona kappaleen Lilja, ruusu ja kirsikkapuu.

Ilta sujui naislaulajien voimin, sillä toisena oli Virpi Piippo. Virpiä säesti Coralia. Virpi on viime vuoden Tangoprinsessa. Virpin ohjelmisto sisälsi tangojen lisäksi hyvin tanssittavaa musiikkia, myös omia levytyksiä kuultiin muutama.


Myös lauantaina ihailtiin sateenkaarta. Puolen yön jälkeen Haapalasta nousseita kuumailmapalloja.


Lampaat ovat uteliaita ja välillä äänekkäitäkin tanssipaikan naapureita.


Eija Kantola on monipuolinen artisti.


Virpi Piippo esitti orkestereineen tanssijalan alle menevää musiikkia.


Sattuu ja tapahtuu. Lauantaina tarvittiin loka-auton palveluita kaivon täyttymisen takia. Useiden valitusten aiheena ollut hajukin poistui samalla. Mainittakoon, että paikallinen yrittäjä oli 20 minuutissa paikalla.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä