Puolen viikon lumisateiden myötä maisema oli saanut jälleen runsaan lumipeitteen entisen lisäksi. Aamupäivällä osa talkoolaisista kävi avaamassa kulkuväylät lumesta, jotta illan tansseihin oli esteetön pääsy. Toki suurimmat alueet puhdistettiin konevoimaa hyödyntäen. Useasti kuuluu kysymyksiä siitä, miksi talvisyömmellä ei tansseja pidetä, niin pihan lumihuoltotyöt sekä lämmitys tuovat omat haasteensa tähän.

Kuten kaikkiin kauden tansseihin, myös näihin viimeisiin, yleisö saapui paikalle hyvissä ajoin.

Perinteiseen tapaan kauden päätöstansseissa oli alkuillasta tarjolla glögiä ja pipareita.

Nina Åkerman ManTra – yhtyeensä kanssa oli illan toinen esiintyjä. Nina kävi tänä vuonna Napiksella kahdesti. Ohjelmisto oli sekoitus eri tanssilajeja mm. tangoa, rumbaa, sambaa ja hidasta valssia. Omaa tuotantoa edustivat mm. kappaleet Jos en elä tänään ja Kissanainen.

Pekkaniskan pojat eli tanssikansan kesken PNP sai myös kaksi keikkaa tälle vuodelle Napikselle. Tuttu tavaramerkki eli valotaulu näytti jälleen mitä lajia on seuraavaksi tulossa. Ohjelmistoa oli huhtikuun jälkeen muutettu entistä tanssittavampaan suuntaan. Tarjolla oli kattaus vaaleanpunaisesta pantterista lentävään kalakukkoon.

Kauden 2019 tanssit on tanssittu. Kiitos kaikille asiakkaille, esiintyjille ja yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta. Tanssikausi alkaa jälleen maaliskuussa.

Yksi yleisötilaisuus on vielä tälle vuodelle eli joulumessut 6.12. Ovet ovat avoinna tuttuun tapaan 10-15.


Pekkaniskan Pojat tanssittavat taatulla tyylillä vuodesta toiseen.


Niina Åkerman tulkitsi tanssimusiikkia laidasta laitaan.


Lunta on jo paljon vuoden ajankohtaan nähden. Ennen tansseja tehtiin lumitöitä sekä käsin että koneella.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä