Saija Tuupanen

Saija on kotoisin Tuupovaarasta, ja ensimmäiset laulajan uran muistot tulevat Tuupovaaran kyläkaupasta. Kauppareissulla esitetty laulu palkittiin pienellä maistiaisella.

1995 Saija voitti Nurmeksessa pidetyn Viisuviikarit lastenlaulukilpailun.

Saija on opiskellut ravintola-alaa, ja valmistunut Joensuun ammatti - instituutista ravintolakokiksi.

Vuonna 2000 Saija oli mukana Kontiolahdella pidetyllä artistikurssilla, jonka opettajina toimivat Maija Hapuoja, Susanna Haavisto ja Markku Könttä.

2000-luvun alkupuolella Saija sijoittui Suomen tähti -kisassa kolmanneksi.

2003 Saija kruunattiin Tangokuningattareksi, ja tuo voitto mullisti elämän. Paljon oli opittavaa keikkailun arjesta, mutta haasteen Saija otti innolla vastaan.

Keikkailun lisäksi myös kesäteatteriroolit työllistävät Saijaa. Ahkerasti keikkaileva Saija on kohoamassa yhdeksi valovoimaisimmista naisartisteista.

Saija julkaisi äskettäin kappaleen nimeltä Ruusuja ja shamppanjaa.

Saija seurustelee Sami Hedbergin kanssa. Sami näytti oman laulutaitonsa voittamalla Masked Singer Suomi - kisan.

Saijaa säestää nykyään eXmiehet; Aki Metsälä laulu, haitari ja koskettimet, kitara Pete Hämäläinen, basso Tuomas Tykkälä ja rummut Miska Venäläinen.

Aiemmin yhtye oli nimeltään Kunnon miehet, mutta yhtyeen nimen käyttöoikeuden omaava jäsen lähti pois, ja siitä juontuu nykyinen nimi. Kunnon miehet - yhtye toimii pohjoisessa uudella kokoonpanolla.

Saija keikalla 14.8. Leppävirralla.

Edellisen kerran Saija esiintyi Napiksella 2.3.2019 illasta löytyy tunnelmia täältä.

Seuraava keikka 14.8.Hartolassa.

Tanssiorkesteri Kaiho

Kaiho on neljästä nuoresta soittajasta koostuva tanssiorkesteri. Laulaja - basisti ja silloinen rumpali olivat mukana rautalanka-yhtyeessä, kunnes kyseinen rumpali oli esittänyt, että mitä jos tehtäisiin kokoonpanosta tanssibändi.

Mynämäki on perustamispaikkakunta.

Kaiho soittaa tanssimusiikkia vanhoja perinteitä kunnioittaen nuorekkaalla otteella. Ohjelmistossa on tanssiklassikoita ja uudempia tuttavuuksia.

Kaiho osallistui Tanssiorkestereiden SM-kilpailu - SMORKiin, ja pääsi kisassa heinäkuussa 2017 pidettävään Seinäjoen semifinaaliin. Lopputuloksena oli kisan voitto, ja uusien tangokuninkaallisten säestäminen saman vuoden kesällä ja syksyllä.

Seinäjoen Tangomarkkinoilla Kaihon jäsen Tuomas Salminen oli mukana Tangokuningas 2017 -finaalissa.

Kaihon kokoonpano; Tuomas Salminen - Laulu, haitari ja kitara, Jesse Vainio - Kitara, saksofoni ja laulu, Aaro Saarinen - Rummut ja laulu, Ilari Kauppi - Koskettimet ja laulu ja Jani Niiranen - Basso ja laulu.

Tanssiorkesteri Kaiho esiintyy 22.8.Porissa.

Kaiho vieraili Napiksella edellisen kerran maaliskuussa 2018, tunnelmia nähtävissä täältä.

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä