Kuva: Antti Hämeenkorpi

 

Kotimaisesta musiikkielämästä tutun Liimataisen veljeskolmikon nuorin, Ville Liimataisen uusin kokoonpano on Agents-henkistä musiikkia tuottava ja esittävä Ville Liimatainen & Ajomiehet. Jäsenten tiet veivät yhteen Kemissä vuonna 2017.

 

”Olin Kemissä töissä baarissa, jossa orkesteri jamitteli. Työpäivän päätteeksi hyppäsin baaritiskin takaa lavalle laulamaan ’Paratiisin’. Homma toimi yksiin täydellisesti ja niin soittajat kuin yleisökin näyttivät yllättyvän topisorsakoskimaisesta äänestäni ja esiintymistyylistäni – jotka ovat varsin luontainen osa minua, ei opeteltuja maneereita. Päätimme tehdä yhden juhannuskeikan. Sitä on vedetty nyt kolme vuotta”, Liimatainen nauraa.

 

Bändi on nähty lukuisilla täysillä lavoilla Pohjois-Suomessa ja matka jatkuu kohti etelää. Livenä useat kuulijat vakuuttanut kokoonpano esittää koko kansalle tuttuja suomi-iskelmän klassikoita ja käännösbiisejä, mutta myös omaa materiaaliaan. Kokonaisuus tarjoaa beatmusiikkia, rautalankaa ja rock’n’rollia.

 

Debyyttisinkku ’Tuhlaajapoika’ on Villen veljen Jonne Aaronin käsialaa: ”Kun kuulin Villen ja Ajomiesten meininkiä, innostuin valtavasti ja halusin ehdottomasti tarjota heille biisiä. Hienoa, että juuri tämä kappale valikoitui yhtyeen debyyttisinkuksi. Toivon menestystä Villelle niin veljenä kuin kollegana.”

 

Kappaleen sanoituksesta vastaa Artturi Ketola ja tuotannosta säveltäjä- ja muusikkolegenda Esa Nieminen. ”Yhtyeen jäsenten kanssa oli äärettömän helppo toimia. Arvostan heidän nöyrää asennetta tekemiseen. Ja mikä hienointa, bändillä on oma ’suomisaundi’ niin Villen laulussa kuin kitaroinnissa. Olen todella ylpeä lopputuloksesta”, tuottaja Nieminen kehaisee.

 

’Tuhlaajapoika’ julkaistaan 27.11.2020, jolloin se löytyy Spotifysta ja muista digipalveluista.

Videolinkki:T ä ä l t ä

Youtubesta kannattaa hakea myös solistin ja orkesterin nimellä. Sieltä löytyy muun muassa kappaleet ”Kirje” ja ”Kaksi kitaraa.”

 

 

Ville Liimatainen&Ajomiehet on varattu esiintymään Naapurinvaaralle 3.4.2021 eli lankalauantain tansseihin.

 

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä