Iltapäivällä yltynyt tuuli heilutteli melkein kypsiä marjoja kantavia pihlajien oksia. Kesä on kääntymässä syksyn puolelle.

Lauantaina oli tarjolla hyvää ja jopa korkealaatuista musiikkia jo totuttuun Naapurinvaaran tapaan.  Tämän kesän muotisanaa käyttäen mainehaitta on syönyt valitettavasti yleisöä eli paikallista väestöä. Lomalaisten määrän vähentyminen näkyy myös yleisömäärässä.

Mainehaitta on tietenkin korona. Muuan nuorehko mies kertoi huomanneensa tansseihin lähtiessään ja lähtöoluet kylillä juodessaan, ettei korona pelota ravintoloissa ja ihmetteli, miksi korona pelottaa enemmän tansseissa kävijöitä kuin baaritiskeillä notkujia. Hyvä kysymys ja myös ajankohtainen.

On toki paikallisissa niitäkin, jotka käyvät tansseissa. Toivottavasti koronatartuntojen määrä niin Kainuussa kuin koko maassa kääntyisi laskuun ja rokotettujen määrä kasvaisi.

Jonna Ortju & Namu hallitsee niin hitaat kuin nopeat tanssikappaleet.  Se kuultiin ja nähtiin lauantaina.

Teijo Lindströmillä on omat ihailijansa ja lisää tuli lauantaina. Osuutensa Kotkan Ruusun väkevällä tulkinnalla aloittaneen Teijon ja orkesterin repertuaarista löytyy tango – ja tunnelmamusiikin lisäksi löytyy muutakin, kuten lopuksi kuultiin. Illan solistit esiintyivät myös yhdessä ilahduttaen yleisöä myös tällä tavalla. Muun muassa kappale ”Sinut haluan vain” kuultiin.

Yleisö oli pääosin iäkkäämmän puoleista iloista nuorisoporukkaa paitsi, joka vaikutti viihtyvän niin tanssilattialla kuin baarin puolellakin.

Kotisohvalle jääneitä lohduttanee se tieto, että tanssien järjestäminen jatkuu, mikäli viranomaiset eivät muuta päätä tai säädä. Seuraavina viikonloppuina on tulossa esiintyjiä, joita ei aiemmin ole Napiksella nähty.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä