Lauantain tehtiin kaksi ennätystä. Kuluvan vuoden yleisöennätys ja karavaanarien määrän ennätys.

Yleisöä oli lähes 380, määrä on noussut tasaisesti ilta illalta. Tanssitalon pohjoispuolella olivat liikenteenohjaajat laskeneet olevan yli 30 matkailuautoa. Lisäksi muutama auto oli pysäköitynä kokkopaikan luona ja muuten siellä täällä hajapaikoilla.

Kirjoitukset matkailuautojen määrän kasvusta eivät ole perättömiä. Kotimaan matkailu on nyt in.

Maisema hehkui lauantaina ruskan väreissä. Sekahaku-ohjelmassa soittivat radiossa niin ”Punaiset lehdet” kuin ”Varisevat lehdet.” Pekka Mikkola vain harmitteli, ettei hänen ja Onnenpotku-orkesterinsa ohjelmistoon nämä vuodenaikaan sopivat kappaleet kuuluneet.

Mutta paljon muuta tanssittavaa musiikkia kuului. Liekö nykyisin Kuhmossa vaikuttavaa sotkamolaissyntyistä tangokuningasta innostanut esiintyminen kotiyleisön edessä. Niin tai näin. Yleisöltä saadun palautteen mukaan keikka meni hyvin.

Vaan sehän oli etukäteen tiedossakin. Nyt on tiedossa myös Pekan ja Onnenpotku-orkesterin seuraavan Napiksen keikan päivämäärä. Se on 23.7.2022.

Tanssiorkesteri Neitosia kuvaa hyvin se, jos sanotaan heidän olevan viihdyttäviä viihdyttäjiä. Solisti Maria Pisilä voisi menestyä Tangomarkkinoillakin, mutta keikkkaa riittää monipuolisella ohjelmistolla esiintyvälle viisikolle muutenkin.

Toki keikkojen määrä on vähentynyt.

”Lauantaisin on keikkoja, joskus perjantaina, muina päivinä harvemmin. Jospa paremmat ajat ovat edessäpäin”, Maria Pisilä sanaili.

Neitosille on kaksi varausta Napikselle ensi vuodelle. Ensimmäinen 2.4.

Video julkaistaan myöhemmin.

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä