Naapurinvaaran Huvikeskuksesta kuoriutui viikonvaihteessa kulttuuritalo. Naapurinvaaralla järjestettiin tunnettujen kirjailijoiden ja kulttuuripersoonien tähdittämät Kainuun Kirjamessut.

Hengen ravinnon lisäksi oli tarjolla ruumiin ravintoakin. Karaokeravintolassa oli maisteltavana ja tarjolla kainuulaisia herkkuruokia molempina päivinä.

Tarjolla tilaisuudessa oli myös ilmaisia sankkoja. Sotkamon kunnan 375-juhlalogolla varustettuja sankkoja jaettiin molempina päivinä.

Yksi sankon hakeneista oli ”Onnenahon senaattori”, Osmo Polvinen. Tyhjää sankkoa ei Osmo kuljettanut kotiinsa, vaan osti sankon täyteen kirjoja.

Esittelemässä toimintaansa ja tuotteitaan myymässä oli useita yrittäjiä ja yhdistyksiä. Sotkamossa kun ollaan, niin tietenkin Huovisseura ja Sotkamo-Seura oli hyvin edustettuna ja Sotkamon Kirjakauppa oikein paraatipaikalla tanssilavan reunalla.

Jan Erola haastatteli vieraat, lauantaina oli kohta ensi-iltansa saavan Hamsterit-elokuvan ohjaaja Markku Pölönen ja lauantaina jaettiin Sotkamon kulttuuripalkinnot ja julkistettiin sekä palkittiin Sotkamon 375-juhlavuoden kirjoituskilpailussa menestyneet.

Sotkamon Nuorisoseura kiittää Sotkamon kuntaa, Marko Karvosta, Kaisa Lukkaria, Sapsottaria ja kaikkia tilaisuuden järjestelyihin ja läpivientiin osallistuneita.

Yhdessä onnistuimme järjestämään yli tuhatpäiselle yleisölle ainutlaatuisen kokemuksen Naapurinvaaralla Sinisten vaarojen Sotkamossa.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä