Olipa mukava huomata noin parikymppisten doristen jammailevan esiintymislavan edessä tango Liljankukan rytmeissä perjantaina.

Komiat ovat saaneet nuoret kiinnostumaan tansseissa käynnistä ja kiinnostus näkyi perjantaina Naapurinvaaran Huvikeskuksessa. Tanssikarnevaalien tansseihin lunasti 70 alle 25-vuotiasta 10 euron pääsylipun.

Ennätys toistaiseksi kuten koko yleisömäärä 906 on kuluvan vuoden ennätys.

Karnevaalimeininkiä oli taas kerran karavanien ajoneuvojen pysäköinnissä. Pakko sanoa silläkin uhalla, että palkokasvin hedelmä menee hengityselimeen:Jos olisin liikenteessä linja-auton kokoisella matkailuautolla, jonka perässä kärry, harkitsisin tarkkaa sitä minne ja miten yhdistelmän pysäköisin. Tai sitäkin, lähtisinkö jollain muulla kyydillä tansseihin. Jos ajoneuvon pysäköinti vie 5-6 henkilöauton paikan, en liikenteenohjaajille ainakaan v..tuilisi ja rähjäisi heidän tullessaan hoitamaan heille kuuluvaa tehtävää.

Pysäköintipaikat loppuivat kesken. Osasyynä lumipenkat, mutta myös tilaa vievä pysäköinti. Henkilöautoja jouduttiin ajattamaan ensi alaparkkiin ja sitten Naapurinvaran koulun pihalle. Sieltä asiakkaille järjestettiin maksuton kuljetus ja myös tanssitalolta pysäköintipaikalle päin väkeä kuljetettiin. Jos lauantaina tilanne on sama, niin toimintamalli on meillä valmiina.

Ilta vietiin läpi erikoisella tavalla myös niin, että orkesterien settien pituus oli virallisesti 55 minuuttia.  Komioilla ensimmäinen setti oli kyllä jo Kake Randelin luokkaa, tunti ja vartti. Eikä Jarkko Yli-Sikkilän Soiva Orkesterikaan minuutteja laskenut.

Karnevaalimeininkiä nähtiin karaokebaarissakin. Hyviä laulajia ja tanssijoita. Videolta voi heitä ihailla, kun videon ehtii tekemään. Ehkä sunnuntaina.

Talkooväelle kiitos, tansseja ei jouduttu henkilökuntapulan takia perumaan kuten Tampereen Tessussa perjantaina. Ja yleisölle myös kiitos. Nuoret osaavat käyttäytyä. Mukava havaita tuntemattomienkin nuorten tervehtivän kohteliaasti. Toki aina sattuu ja tapahtuu, mutta yleisömäärään ja yleisön ikärakenteeseen peilaten Naapurinvaaralla oli taas kerran siisti tanssitapahtuma.

 

Teksti: Pertti Granqvist

Video: Pertti Granqvist

Kuvat: Janne Tarvainen ja Pertti Granqvist. 

 

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä