Lauantai-iltana maa loisti valkoisena ja kuu keltaisena.  Lunta oli viikolla tullut vaaran päälle sen verran tullut, että aurauskalustoakin tarvittiin.

Naapurinvaaran tanssipaikan esiintymislavalla loisti ja suorastaan sädehti Syksyn Sävelen voittaja, tangokuningatar Saija Tuupanen 600-päisen yleisön edessä.

Ja sitä yleisöä oli tanssilattian lisäksi lavan edessäkin kännykkäkameroidensa kanssa kuin aikaan entiseen ennen koronaa. Eikä yksin Saijaa kuvaamassa, vaan myös Yöntaivas-orkesterin kanssa esiintynyttä Jarno Itkosta.

Mainittakoon Itkosen juuret äitinsä puolelta olevan Kuhmossa ja sukulaisia löytyy myös Sotkamosta.

Molemmat artistit esittivät odotetusti tanssittavaa musiikkia, Itkonen toisella setillä iki-ihania tangojakin ja humppaakin tuli sekä Saijan että Jarnon esittämänä.

Kuten eräs pariskunta illasta kiitellessään sanoikin tanssineensa lauantaina humppaa ”ihan hulluna.”

Ilta oli sattumuksia täynnä. Tanssibussin matka katkesi Katinkullantielle teknisen vian vuoksi. Matkustajat kyydistä ja pysäkeiltä kuljetettiin Naapurinvaaralle takseilla. Paluumatkalle löytyi sitten ”vara-auto.”

Harmittava tapaus sinänsä, mille ei mitään voi. Onneksi ei ollut älytön pakkanen, räntäsade tai lumituisku.

Yleisössä oli eri puolilta Suomea tulleita, mutta myös paikallisetkin alkavat uskaltautua tansseihin.

Niinpä yön kääntyessä aamun puolelle poistui pakastuvaan yöhön tyytyväisiä asiakkaita ja artistit mukanaan lämmittävänä muistona entisen talkoolaisen ”Kyllikki-muorin” kutomat villaiset Napis-sukat.

Seuraavan kerran Naapurinvaaralla tanssitaan Kekrinä 6. marraskuuta.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä