Kesän Tähti-illassa nähtiin ja kuultiin melkein festarimeininkiä lauantaina Juha Tapion orkestereineen noustessa lauteille.

Juha Tapio esitti tunnetuimmat hittikappaleensa saaden yleisön lähes liekkeihin.  Suurin osa yli 800-päisestä yleisöstä pakkautuikin Juha Tapion esiintyessä lavan eteen nähdäkseen idolinsa mahdollisimman läheltä.

Ja niin he näkivät ja asiaa auttoi tähti itsekin loikkimalla jopa vaarallisen näköisesti soitinlaatikoiden päällä ja yleisöä kätellessään.

Lämppäribändi Jussi & Sankarit soitti reipasta tanssimusiikkia ennen ja jälkeen Juha Tapion esiintymisvuoron.

Yleisöä täytyy jälleen kerran kiitellä fiksusta käytöksestä, vaikka ilmassa olikin suuren musiikkijuhlan tuntua.

Yleisöä olisi toki saanut olla enemmänkin, mutta tilaisuuksien runsas määrä lähialueella ei voi olla vaikuttamatta. Äkkiä laskien lauantaina lähiseudulla oli noin 20 musiikkiin tavalla tai toisella liittyvää tilaisuutta.

Tästä johtuen ensi vuoden ohjelmistossa on alustavasti kesäkuun ja heinäkuun lopun välillä kuukauden tauko.  Alustavasti tänä vuonnakin taukoa piti olla, mutta pari eri tilaisuutta taukoviikoille löytyi. Toinen oli lauantaina nähty ja kuultu ja toinen kahden viikon päästä 22.7 ulkopuolisen toimijan järjestämät tanssit.  Ulkopolinen toimija on Perussuomalaisten Kainuun Piiri ry.

Normaaliin tanssielämään palataan 29.7. Silloin esiintyvät Leif Lindeman ja Arja Koriseva orkestereineen. Tuo ilta on yksi harvoista Arjan lavakeikoista tänä kesänä.

Ja kerrottakoon tiedoksi jo nyt. Lauantaina 29.7 on Kajaanista linja-autokuljetus.

Lauantaina 8.7.2023 Juha tapio orkestereineen vieraili Sotkamon seurakunnan leirikeskuksessa Rytilahdessa tapaamassa rippikoululaisia ja isosia.

 Kuva Olavi Heikkonen.

 Juttuun lisätty 9.7.2023 19.07 seurakuntavierailu.

Teksti sekä kuvat ja myöhemmin julkaistava video:

 

Pertti Granqvist

 

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä