Heikki Koskelo tarvitsisi kappaleen, jota soitettaisiin radiossa joka päivä ja monta kertaa päivässä. Kappaleen, josta hänet muistettaisiin ja tunnettaisiin kuin Arja Havakka aikanaan ”Lokista” tai Reijo Taipale ”Satumaasta.”

Elämänsä raiteilleen saanut ja Ouluun asumaan muuttanut Heikki Koskelo on valittu yhden kerran tangoprinssiksi. Viime vuonna taso Tangomarkkinoilla oli todella kova. Heikki Koskelo ei päässyt edes semifinaaliin.

Jos kilpailuissa ei ole onnistanut, niin keikoilla on meno toinen. Rastas ja metso ja Koskelo soi taas kerran Napiksella yleisön kuiskutellessa, että toivovat kuulevansa ja näkevänsä Heikin ensi vuonnakin. Heikki Koskelo on varattu ensi vuodelle samaan ajankohtaan eli kesäkauden avaukseen yhdessä Hanna Hirvosen kanssa. Pitää nyt katsoa, varataanko Heikki toiseksikin päiväksi vuodelle 2025.

Heikillä on taustallaan mainio, kovan luokan ammattilaisten Helmi-orkesteri. Viimeisin vahvistus saksofonisti Seppo Heikkonen.

Maarit Peltoniemi osallistui Tangomarkkinoille 30 vuotta sitten ja valittiin tangoprinsessaksi.  Sen jälkeen ei aikoinaan enemmänkin keikkaa tehnyt Kaustisen tyttö ole kyseiseen laulukilpailuun pyrkinyt.

Maaritin mukana Napikselle tullut hänen serkkutyttö kertoi Maaritin olevan niin jääräpäinen, ettei ole kilpailuun mukaan enää lähtenyt.

Kuten on nähty viime vuosina ja myös kuultu, taitaa kyseisessä kilpailussa ulkomusiikilliset seikat, ikä, pituus ja paino ratkaista laulutaitoa enemmän valintoihin.

”Kun tekee harvemmin keikkaa, on jokainen keikka kuin kauden aloitus”, Maarit sanaili takahuoneessa. Seuraava keikka Maaritilla on Käylän Korpihovissa Kuusamossa 13. heinäkuuta. Sielläkin säestää oululainen Vetonaula. Vetonaula esiintyy aattona Napiksella. He säestävät Hanna Hirvosta.

Heikki Koskelo esiintyy juhannuksen aatonaattona Salmen Lavalla Pieksämäellä, aattona Tuurissa Kyläkaupalla ja juhannuspäivänä PowerParkissa Härmässä.

Lauantaina pilvet kiersivät jännästi Naapurinvaaran. Niin Kontiomäessä kuin Vuokatissa vettä oli tullut roitonaan, Napiksella ei tippaakaan. Saatiin ihailla tummia pilviä, harmaata saderintamaa ja värikkäitä sateenkaaria.

Jos pilvet kiersivät Napiksen, yleisö ei toiminut pilvien tavoin. 409 asiakasta ei tietenkään ole sitä, mitä oli ennen koronaa. Tähän aikaan kuitenkin tyydyttävä. Huomioiden sen, kuinka paljon tanssien ystäville oli tarjontaa lähialueella ja lisäksi muita tilaisuuksia.

Illan kattaukseen kuului myös Casamban tanssikurssi. Wanhaa tangoa opetteli ennen huvien alkamista karaokebaarin täyttänyt tanssijoiden joukko.

 

Teksti, kuvat ja myöhemmin julkaistava video: Pertti Granqvist

 

 

 

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä