Neljä viehättävää naista odotti viimeisten valssien  jälkeen linja-autoa kahvilan pöydässä. Heidän voi sanoa noin kärjistetysti edustaneen keskivertoa Naapurinvaaran asiakasta. Naiset kertoivat tulleensa Lapinlahdelta ja majoittuneensa Vuokattiin.

”Komioiden takia tultiin. Siinä syy. Hyvät olivat tanssit, olemme tyytyväisiä.”

Naiset ilahtuivat kovin kuultuaan Komiat varatun ensi vuodeksi kahdeksi illaksi ja myös nuorten miesten orkesterin tulevan Napikselle loppusyksystäkin.

Komiat kiitteli Facebook-päivityksessään Naapurinvaaraa huikeasta illasta, Näin pitää myös meidän järjestäjien kiitellä Napikselta Mikkeliin matkaansa jatkaneita Komioita. Esiintymisessä oli oikeaa laulamisen ja soittamisen riemua. Yksi tämän hetken valovoimaisempia tanssiorkestereita.

 

Illan kattaukseen kuului myös Jonna Ortju&Namu.  Tyttöbändi on nyt harvemmin keikkailut, lähitulevaisuudessa tilaisuuksien määrä on kasvussa.

”Ei tässä vielä parhaassa iskussa olla neljä viikkoa sitten sairastetun koronan jäljiltä”, Jonna Ortju sanaili.

Molemmillla orkestereilla oli huumoria sanoituksissaan Jonna Ortjun laulaessa mänölipustaja Komioiden löytäessä Iltaruskoon maininnan Roope Korhosesta.

Tällä kertaa tanssipaikalle tullessa orkestereille sattunut mitään hankaluuksia, vaikka lähellä se oli Jonna Ortjun orkesterilla.

He ehtivät ajaa Kallan silltojen yli hetki ennen ketjukolaria.

Silta oli ollut liukas ja järven selältä puhaltanut kova tuuli tuonut oman ikävän lisämausteensa ajokeliin.

Lumitöitä piti tehdä tuulen ja tuiskun takia Napiksellakin, onneksi pahin myteri meni ohitse ennen tanssien alkua ja isommat tiet olivat aurattu. Pienemmillä teillä peltoaukeiden kohdalla lunta oli paikoin haitaksi asti.

Vauhdikkkaasta menosta nauttimassa oli lähes 350-päinen yleisö.  Kolmen vuoden takaisista yleisöluvuista ollaan vielä kaukana, mutta suunta on oikea.

Huomiota positiivisella tavalla kiinnitti nuorten ja myös erinomaisten karaoken laulajien osuus illan yleisössä.

Ensi lauantaina lauteille nousevat Sinitaivas ja Neitoset. Pitkästä aikaa on tulossa kaksi bussiryhmääkin tansseihin.

 

Teksti, kuvat ja video: Pertti Granqvist. 

 

 

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä