Somessa ja kommenteissa syyllistetään tanssienjärjestäjiä siitä, että toimintaa jatketaan. Räkyttäjien kannattaisi vilkaista Tanssinetin kalenterista, että kuinka paljon Suomessa huvitilaisuuksia järjestetään.

Voi vaikuttaa tässä tilanteessa hurjalta, mutta viranomaiset eivät ole kieltäneet tilaisuuksien järjestämistä. Jos kieltoa ei ole, esiintyjien kanssa tehdyn sopimuksen purkaminen tarkoittaa järjestäjälle kuluja ilman tuloja. Jos purkaminen tehdään alle 30 vuorokautta ennen keikkaa.

Lauantaina siis järjestettiin Napiksella tanssit ja järjestetään myös tulevana lauantaina.  Ravintolarajoitukset vaikuttivat sen verran, että huvitilaisuus oli lopetettava varttitunti aiemmin kuin mitä ennen.

Kommenteista päätellen yleisö oli 31.7 tyytyväinen näkemäänsä ja kuulemaansa.

Näin myös järjestäjät. Hyvän tanssimusiikin lisäksi illan ilahduttavia valopilkkuja oli se, ettei muilla tanssilavoilla tapahtunutta yleisömäärän totaalista romahtamista Napiksella koettu ja myös siitä, että uusia talkoolaisia tuli töihin ja myös ilmoittautui seuraaviin tansseihin. He ovat tervetulleita, koska korona on jonkin verran vaikuttanut talkoolaisten määrään. Toisaalta ymmärrettävää, että joka päivä toistuvat uutiset koronasta kaikenlaisten huhujen lisäksi vaikuttavat ihmisten mielialoihin.

Karavaanareja oli taas paljon liikenteessä. Yleisöstä taisi olla muutenkin suurin osa muualta kuin Kainuusta. Valkeakoskelta saakka oli eräs pariskunta tullut katsomaan idoliaan Kari Hirvosta.

He ja muu yleisö saivat kuulla sen kuuluisan kappaleen, joka paljasti aikanaan Matti Jurvan rakastajattaren nimen. Sehän oli Taija Haitta. Hänestä laulettiin ”että pelimanni se veteli penkillä sitä Haitan Taijaa.”

Illan molemmat esiintyjät olivat tanssienjärjestäjän näkökulmasta katsottuna oikeassa hinta-laatusuhteessa.  Uuteen normaalin palattaessa on heille helppo povata menestystä.

Ilta sujui hyvin. Loppuillasta sattui ambulanssin hälyttämisen aiheuttanut tapaturma. Onneksi mistään vakavammasta ei ollut kyse. Asiakas kompastui portaissa ja loukkasi vähän itseään.

Kiitos esiintyjille, talkoolaisille ja yleisölle. Jatketaan niin kauan kuin viranomaiset sallivat

 

Video julkaistaan myöhemmin.


Kari Hirvonen & Onnentähti


Nina Åkerman

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä