Ulkona satoi roitonaan vettä lauantaina tanssien aikaan.

Kesä on mennyt ja talvi tulossa. Vielä on sen verran kesää jäljellä, että erilaisia ulkoilmatapahtumia järjestetään.  Lauantaina oli Vuokatin Vaellus Sotkamossa, ravit Kajaanissa ja marjanpoiminnan MM-kisat Suomussalmella.

Lauantaina Naapurinvaaralla Antti Ahopellon ja Etiketin sekä Virpi Piipon ja Vetonaula-orkesterin tahdittamana tanssi 423 lipun ostanutta. Mainittakoon ilmoituksissa Virpi Piipon orkesterin nimen olleen väärin. Korjaamme sen tässä.

Edellisiin lauantaihin verrattuna yleisömäärä oli lievä pettymys. Tanssipaikkojen yleiseen tasoon verrattuna tyydyttävä. Tärkeintä, että yleisö viihtyi ja musiikki oli tanssittavaa. Yleisön kommenteista päätellen näin oli.

Vuokatista linja-autossa ensimmäisellä kierroksella tuli täysi lasti. Kajaanista ajaneessa onnikassa tulleet olisivat mahtuneet pikkubussiin.

Kyydityksen jatkumiselle Kajaanista tällaiset matkustajamäärät eivät lupaa hyvää. Kajaanista bussi kulkee vielä syyskuun ajan. Jatko riippuu yksinomaan siitä, onko autossa kulkijoita.

Illan aikana muutama asiakas oli pahoittanut mielensä siitä, että heidän nurkkajuuriin jättämät kenkäkassit tai muut pitkin kaiteita heitellyt vaatteet oli viety henkilökunnan toimesta narikkaan.

Näin tullaan toimimaan jatkossakin. Lokeronarikka ei ole tarkoitettu paksuille talvitakeille eikä narikan edus kenkäkasseille

Antti Ahopelto orkestereineen jatkoi matkaansa Rukalle, jossa he viettivät sunnuntain. Maanantaina he esiintyvät Luostolla.

Virpi Piippo kertoi seuraavan keikan olevan Jumisen Maamiesseuran talolla Varpaisjärvellä.

Naapurinvaaralla vauhti kiihtyy kuin tunnetun turkulaisduon hittikappaleessa. Seuraavissa tansseissa tanssittavat Neitoset ja Jyrki Nurminen Sävel-orkesterin kanssa.

 

 

 

Teksti ja kuvat sekä myöhemmin julkaistava video: Pertti Granqvist

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä