Syksyn Sävelen voittajan, elävien tangon tulkitsijoiden aateliin kuuluvan Leif Lindemanin suosio on vakio. Talvilomatansseissa lippuja nyytiin 404, sama määrä kuin viime syksynä Leifin edellisen kerran esiintyessä Naapurinvaaralla.

Lauantaina Leif esiintyi Rosette-orkesterin kanssa. Orkesteri tuli Sotkamoon Lapista, viiden päivän vapaan viettänyt Leif kotoaan Äänekoskelta.

”Kaasujalkakeikka”, Leif vitsaili tarkoittaen ajaneensa suoraan kodistaan Naapurinvaaralle. Jalkakeikaksi sanotaan edellisen päivän esiintymistä, jos keikkapaikka on matkan varrella. Tanssipaikkojen vähentymisen myötä valitettavasti jalkakeikkaviritykset ovat käyneet harvinaisemmaksi.

Aina yhtä tyylikkäästi pukeutunut Leif tanssitti yleisöä monipuolisella ohjelmistolla artistin itsensä ihmetellessä sitä, kuinka paljon yleisö tanssi.

Kaija Lustila Rubiini-orkesterinsa kanssaoli lähtenyt liikkeelle Jämsänkoskelta. Kaija on edellisen kerran käynyt Napiksella kymmenen vuotta sitten. Ihasteltiin esiintymisen varmuutta ja äänen sointia. Ei ole liioiteltua sanoa Kaijan laulavan nuoremmat tangokilpailujen menestyjät surutta suohon.

Rubiini-orkesterin kapellimestari on Kaija Lustilan puoliso, legendaarinen, sovittaja ja tuottaja, pitkän linjan musiikkiammattilainen Jari Puhakka.

 

 

Teksti ja kuva sekä myöhemmin julkaistava video: Pertti Granqvist.

 

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä