Suosittu ja musiikkivideoistaan tunnettu laulajaduo Pasi ja Anssi ovat tekemässä jälleen musiikkivideota. Kaksikon vahvistuksena on Hesaäijä.

Työn alla on Finlandia-niminen musiikkivideo. Videota kuvattiin tammikuun viimeisen viikon alussa Sotkamossa ja Kajaanissa. Sotkamossa kuvauspaikkana oli muun muassa Naapurinvaaran Huvikeskus.

Videon teeman mukaisesti kässärissä oli lipun nosto, potkukelkkailua lumiauratraktorin ajaessa perässä, metsätöitä tekevä metsuri, hiihtämistä ja sitten pilkkimistä. Kuvauspaikkojen järjestelyssä apuna oli kulttuurituottaja Marko Karvonen.

 

Finlandia-musiikkivideo julkaistaan maaliskuussa.

Pasi ja Anssi on suomalainen vuonna 2017 YouTube-palvelussa toimintansa aloittanut yhtye.

Pasi ja Anssin ensimmäinen kappale oli ”Kakkuu Järvellä”, joka julkaistiin vuonna 2017. Kappale on myynyt tuplaplatinaa suoratoistopalvelu Spotifyssä. Samana vuonna julkaistiin niin ikään tuplaplatinaa myynyt kappale "Tää On Se Maa". Vuonna 2018 julkaistiin platinaa myynyt kappale "Mahtava peräsin ja pulleat purjeet". Samana vuonna julkaistiin myös kultaa myynyt "iPanema".  Vuonna 2020 kokoonpano julkaisi Ilkka Vainion ja Levi-Äijän kanssa kappaleen nimeltään Pohjolan pidot, joka on uudelleen tehty versio Ilkka Vainion isän, Juha Vainion samannimisestä kappaleesta.

Edellä mainituissa musiikkivideoissa nähdään melkoisen hulvatonta meininkiä. Kannatta katsoa, videoita löytyy Youtubesta.

Hesaäijä on aiemmin tehnyt ´musiikkivideon ”Hölkällä” Pasin ja Anssin kanssa. Yhdessä Erika Vikmanin, Dannyn ja Oku Luukkaisen Hesaäijä on tehnyt musiikkivideon ”7300” päivää.

 

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä