Kaija Lustila lauloi lauantaina Naapurinvaaralla ”kun kuu nyt nousee.”  Aikoinaan Topi Sorsakosken tunnetuksi tekemä kappaleen sanat sopivat hyvin lauantai-illan tunnelmaan pihan puolella. Lähes pilvettömälle taivaalle noussut täysikuu toi mukanaan rapsakan pakkaskelin.

Sisällä Naapurinvaaralla oli välillä liiankin lämmin. Tunnelmaa ja tangoja mainoksen sanoja lainaten riitti koko illaksi. Tosin 400 asiakasta eivät tungosta onnistuneet saamaan aikaan. Erään asiakkaan sanoja lainaten lauantaina oli sopivan väljää tanssijoiden kannalta.

Toiset asiakkaat kyselivät, miksi väkeä ei enemmän tullut. Sinänsä hyvä kysymys ja siihen on olemassa muutama vastauskin.

Koronaan sairastuneista on kuultu viestejä. Vaikka korona ei enää yleisvaarallinen tartuntatauti olekaan ja useat koronaan sairastuneet ovat selvinnet vähemmällä kuin tavallisen syysflunssan saaneet, on huomaavaista pysyä altistuneena tai sairastuneen joukkotilaisuuksista pois.

Pikkujouluaika lienee myös vaikuttanut. Pikkujoulujen, työpaikkojen ja yhdistysten seosonkiaika on.

Loistavan äänen omaavan Kaija Lustilan kanssa lauantai yleisöä viihdyttivät ja erityisesti tanssittivat PNP solistinaan Henry ”Dean” Jokinen.    Orkesterilla olivat uudet esiintymisasut ja voisiko sanoa habituksen tuovan mieleen rapakontakaiset orkesterit. Ne, joita näemme vilahdukselta silloin tällöin amerikkalaisissa elokuvissa.

Mutta musiikki oli suomalaista tanssimusiikkia. Sitä jalan alle menevää rennolla otteella esitettynä.  Encorena kuultiin Paul Kikerpuun esittämää pan-huilun soitantaa.

Tanssien osalta Naapurinvaara jää nyt kolmen kuukauden talvitauolle. Kevätkausi lähtee käyntiin 24.2. Kevään ja osa kesän ohjelmistoa julkaistaan 30.11. Ohjelmisto löytyy mainitun päivämäärän jälkeen muun muassa Napiksen nettisivuilta.

Joulumessut, suuri myyjäistapahtuma järjestetään 6. joulukuuta. 50 erilaisten tuotteiden myyjää on paikalla ja päivän aikana odotetaan Naapurinvaaralla käyvän useita tuhansia ihmisiä.

Kiitos menneestä tanssikaudesta yleisölle talkoolaisille ja yhteistyökumppaneille!

 

Teksti, kuvat ja myöhemmin julkaistava video: Pertti Granqvist

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä