Sotkamossa on menossa Huumorifestivaalit. Sotkamon kunta järjesti tapahtumaan liittyen Huumori-iltamat Naapurinvaaran Huvikeskuksessa perjantai-iltana.

Kesän kauneimmat päivän iltana. Sininen autere kietoi vaaramaisemat hellään vaippaansa ja lämpö hyväili luomakuntaa. Perinnemaisemassa laiduntavien lampaiden ääni sekoittui Naapurinvaarantien uutta asvalttipintaa kuluttavien autojen ääniin.

Sisällä huvipaikalla illan päätähti oli humoristisia lauluja sepittelevä hovimuusikko Ilkka Ihamäki.  Hän oli tehnyt laulun Sotkamolle. Kappaleen maailman ensi-ilta oli perjantaina Naapurinvaaralla.

Sotkamossa ja erityisesti Heinämäellä jännitetään 11. heinäkuuta. Tangojuniorifinaalissa laulaa silloin Onni Korhonen 11-vuotias pojanvesseli. Karaokeklubin myötä lauluharrastukselleen ja lahjoilleen viiteryhmän löytänyt Onni antoi näytteen osaamisestaan perjantaina Naapurinvaaralla.

Sotkamon Karaokeklubi oli harjoitellut oikein lavashow’n ja Pia esitti komiikkaa sekä muisteli siinä ohessa sitä, kuinka hän nuorena tyttönä oli narikassa Naapurinvaaralla. Kerrankin Topi Sorsakoski karkasi settien välillä Katinkultaan ja oli sitä vaikka mitä muutakin tapahtunut.

Yleisöä oli noin parisataa. Pesäpallopelin ei pitänyt olla Sotkamossa perjantaina. Vaan niin se vain oli.

Noin hyvän kautta ajatellen iltamat tarjosivat viihdettä valtakunnan huipulta ja paikallisille harrastajille mahdollisuuden esiintymiseen.

Teksti ja kuvat, sekä myöhemmin julkaistava video Pertti Granqvist

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä