Naapurinvaaran Huvikeskuksen ohjelmistoon keskikesän osalta tulee radikaali muutos. Heinäkuun 1. päivän tanssit on peruutettu, koska seuraavana lauantaina 8.7 Naapurinvaaralla nähdään  Juha Tapio.

Juha Tapio on yksi suosituimpia tällä hetkellä esiintyvistä artisteista.  Parhaillaan Juha Tapio kiertää livebändinsä kanssa esiintymässä konserteissa eri puolilla maata.

Lämppäribändinä 8.7 esiintyy kajaanilainen orkesteri Jussi & Sankarit.

 

Tähti-illaksi nimettyyn tapahtumaan on lippuja saatavana 29.3 lähtien Tiketistä sekä ennakkomyynnistä hiukan myöhemmin Pajakan myymälöistä

Sotkamosta, Kajaanista, Kuhmosta ja Suomussalmelta sekä tapahtuma-iltana Naapurinvaaran Huvikeskuksesta. Lippuja myydään ennakkoon myös tanssi-iltoina Naapurinvaaralla.

Seuraavat tanssit ja tapahtumat Naapurinvaaralla ovat pitkänäperjantaina sekä lankalauantaina. Pääsiäisenä järjestetään Kainuun Tanssikarnevaali.  Tanssien lisäksi ohjelmassa on tanssikurssit perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina.

Vaaliviikonloppuna ei Naapurinvaaralla tansseja ole. Syynä eivät ole vaalit, vaan edessä olevien Kainuun Tanssikarnevaalien vaatimat ponnistukset.

Naapurinvaaran Huvikeskuksessa tanssien ja tapahtumien järjestämisestä vastaavan Sotkamon Nuorisoseuran puheenjohtaja Maija Granqvist totesi helmi-maliskuun aikana järjestetyn viidet tanssit peräkkäin.

-Pahoittelumme heille, jotka olisivat halunneet käydä tansseissa huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Pyöritämme tansseja talkoovoimin ja lepoviikonloput ovat tarpeen. Siksi myös kesän ajalta tilaisuuksien määrää on karsittu.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä