Orkesteri- ja solistivieraat Etelä-Pohjanmaan lakeuksilta viihdyttivät ja tanssittivat kauniin syyskesän päivän päätteeksi lauantaina Naapurinvaaralla.

Juha Hautaluomalla ja Tähtivyö-orkesterilla keikka oli ensimmäinen vaarojen maisemissa, mutta ei viimeinen yleisöltä saadun palautteen perusteella.

Keikkapäivänä 37-vuotta täyttänyt Antti Ahopelto Etiketti-orkestereineen on tuttu vieras Napiksella.

Ilta alkoi tanssittavalla musiikilla., jatkuen samalla linjalla. Molemmat orkesterit soittivat yleisön mieleistä tanssittavaa musiikkia.

Ja yleisö tanssi. Tanssijoita oli sekä isolla että pienellä lavalla. Tällä kertaa viimeiset valssitkin soitettiin.

Silmämääräisesti arvioiden turistien osuus oli taas suuri. Oli paikallisiakin. Ja ihmisiä, jotka tulivat nyt ensimmäistä kertaa kahden vuoden tauon jälkeen tansseihin.

Syynä taukoon oli korona. Nyt alkaa vaikuttaa, koronanpelon olevan laantumassa. Jatkuvasti kauhujututkaan koronaan sairastuneista eivät enää hetkauta samaan tapaan kuin vuosi sitten.

Yleisömäärä oli lähes sana kuin viikko aiemmin.

 Matkailuautojen suosion nousu näkyy karavaanareiden osuuden kasvuna yleisössä.

Napikselle on karavaanareiden puolesta toivottu valaistusta pysäköintialueelle, sähköpistokkeita sekä mahdollisuutta päästä suihkuun.

Valitettavatti toistaiseksi emme voi näitä toiveita toteuttaa. Mainittuja palveluita tarjoavat Naapurinvaaran Lomakeskus ja Kattivankurit. Molemmista on järjestetty edullinen linja-autokuljetus tanssi-iltoina. Talkoolaisten lähtiessä yöpuulle valot sammutetaan ja rakennuksen ovet lukitaan.

Napiksella saa yöpyä omalla vastuulla ja nauttia aamulla auringon noustessa kauniista vaara- ja järvimaisemista. Hiljalleen on rakennettu etelärinteeseen lisää muun muassa asuntoautojen pysäköintiin sopivaa aluetta.

 

 

 

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä