Naapurinvaaran Huvikeskuksen kesän 2024 ohjelmisto täydentyy Huumori-iltamilla. Huumori-iltamat ovat yksi osa kesäkuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävien Sotkamon Huumorifestivaalien monipuolista ohjelmistoa.

Huumori-iltamat ovat viikko juhannusaaton jälkeen 28. kesäkuuta.

Festivaalien ja iltamien järjestämisestä vastaa Sotkamon kunnan kulttuuritoimi.  Kulttuurituottaja Marko Karvonen lähestyi Nuorisoseuraa kysyen, voisiko iltamat järjestää Naapurinvaaralla? 

Vastaus oli myönteinen, varsinkin kun aikataulullisesti iltamat sopivat oikein hyvin kesän ohjelmistoon. Lomakausi on alkamassa, Rastiviikko samoin ja lauantaina sekä seuraavana keskiviikkona on vielä tanssit ennen kesätaukoa.

Huumori-iltamien päätähtenä on kaikille Suomi Popin kuuntelijoille tuttu hovimuusikko Ilkka Ihamäki, nykyajan kuplettien tekijä ja esittäjä. Koko kansan lauluntekijä on tehnyt tunnettuja kappaleita esimerkiksi Teuvo Hakkaraisesta ja Sanna Marinista.

Hovimuusikon tuotantoa löytyy katsottavaksi ja kuunneltavaksi tietenkin YouTubesta.

Iltamissa on perinteisesti ollut ohjelmistossa myös tanssia. Niin myös Huumori-iltamissa. Tanssimusiikista vastaavat Sotkamon Karaokeklubin laulajat.

Kulttuurituottaja Marko Karvonen kertoi olevan mahdollista, että Huumori-iltamiin kiinnitetään muitakin esiintyjiä edellä mainitun hovimuusikon ja Karaokeklubin lisäksi.

 

 

Iltamia keskellä kesää on järjestetty Napiksella ennenkin. Kuva vuoden 2022 kesäiltamien tunnelmasta tanssipaikan pihalta. Järjestäjänä oli silloinkin Sotkamon kunnan kulttuuritoimi.

.

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä