Valitettavasti vain 300 lipun ostanutta saapui lauantain tansseihin.  Valitettavaa myös yleisön ja erityisesti poissa olleiden naisten kannalta. Heiltä jäi ensi kertaa Naapurinvaaralla esiintynyt Sami Rosholm näkemättä ja kuulematta. Mainittakoon sekin vielä, että Samilla tango taipuu niin esiintymislavalla kuin tanssiparketillakin.

Muuten vahingoniloisille kerrottakoon yleisöä olleen sen verran, ettei tappiotansseista tarvitse kirjoittaa, mutta tällaiset yleisömäärät antavat yleensäkin miettimisen aihetta tanssien järjestäjille. Varsinkin talven koittaessa. Hinnakkaiden orkesterien kiinnittäminen arveluttaa, jos niin sanottu kannattavuuden raja on 600 lipun ostaneen tietämillä. Nyt on jo nähtävissä, että useilla tanssipaikoilla mennään yhdellä edullisella tai kahdella erittäin edullisella orkesterilla.

Tottakai yleisön mielestä ei näin saisi toimia. Jokainen tansseista tykkäävä voi vaikuttaa itse asiaan.

Lauantaina Naapurinvaaralla tuli kuitenkin tanssimusiikkia esiintymislavan täydeltä. Kokenut Mia Leivo täydensi hyvin Sami Rosholmin vauhdikkaita settejä.

Settejä, joista viimeisestä ei meinannut tulla millään loppua. Edellistä settiä olivat Mian encoret venyttäneet ja aikataulu luisti entistä pahemmin yleisön taputtaessa Samin ja Casanova-orkesterin uudestaan ja uudestaan lavalle.

”Ammattilaisen ja amatöörin ero on siinä, ettei ammattilaista meinaa saada millään uudestaan lavalle eikä amatööriä pois lavalta”, Sami vitsaili keikan jälkeen.

Kuopiolainen Sami on ilmoittanut lopettavansa keikkailun.

”Minulla on seitsemänvuotiaat kaksoset, jotka menivät viime viikolla kouluun. Lupasin heille olevani toistaiseksi viikonloput kotona.”

Rivien välistä voi lukea, että lopettamisen sijaan voi olla kyseessä keikkatauko. Tämä tiedoksi kovaan ääneen Samin seuraavaa keikkaa Napiksella lauantaina tinganneille naisille.

Kovaan ääneen on tingattu menneellä viikolla linja-autokuljetusta Kajaanista. Yhteyttä ottaneiden mukaan tietoa ei olisi saatu. Aikataulu ja ilmoitus on Koti-Kajaanissa ja meidän nettisivuilla, johon tässä linkki https://napis.fi/index.php/info/kuljetukset.

Linja-auton kyytiin ei väkeä hoveltunut Kajaanista kuin muutama. Ensi lauantaina ajetaan vielä kerran Kajaanista.

 

Teksti, kuvat ja myöhemmin julkaistava video

Pertti Granqvist

 

 

 

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä