Miestenvessassa Naapurinvaaralla kuultua:

”Kolme vaihtopaitaa otin mukaan. Nyt on viimeinenkin tanssittu märäksi.”

Syynä vuodenajankohtaan kesäisen lämmin sää ja illan orkesterien, Neitosten ja Jyrki Nurmisen Sävelen soittama reipas tanssimusiikki.

Jo alkuillasta piti laittaa ovia auki, ettei sisällä lämpötila nouse trooppisiin lukemiin.

Erityisesti Neitoset ovat erikoistuneet humppamusiikkiin ja nopeisiin foxeihin. Erityisesti pidin ”Sulamit”-kappaleen tulkinnasta ja kuultiin myös Kainuu-Twist, jonka tulkitsi Hyrynsalmen tyttö Stiina-Emilia Kemppainen.

Yleisö kiitteli illan aikana ja pois lähtiessään molempia orkestereita kysellen, milloin he esiintyvät seuraavan kerran Naapurinvaaralla.

Ensi vuonna Jyrki Nurminen &Sävel esiintyy pääsiäisenä tanssikarnevaaleilla ja Neitoset toukokuussa kevättansseissa.

 

Sävel-orkesteri on ottanut käyttöönsä infotaulun, jossa esitellään orkesterin soittajat, seuraavat kappaleet ja menneet sekä tulossa olevat keikat. Ja niitä keikkoja riittää. Sinänsä ei mikään ihme. Jyrki Nurminen &Sävel on nousussa ja tällä menolla yksi kysytyimpiä orkestereita tanssipaikoille esiintymään.

Yleisömäärä syyskuun tansseissa on ollut lähes vakio. Lauantaina yleisöä oli 441, jonkin verran enemmän kuin edellisissä tansseissa ja muutama vähemmän kuin kaksi viikkoa aiemmin.

Valituksia on kuulunut sekä Vuokatista että Kajaanin suunnasta siitä, ettei linja-autokuljetuksista ole tietoa. En nyt ihmisiä tyhmänä pidä, mutta aikana, jolloin lähes jokaisella on taskussaan älypuhelin, tietoa kyllä löytyisi.

Sen lisäksi, että kuljetuksista ilmoitetaan lehdissä ja Vuokatin alueella on aikatauluja siellä sun täällä.

 

Teksti, kuvat ja myöhemmin julkaistava video

Pertti Granqvist

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä