Mikäli Kainuu olisi ollut jollain muulla kuin perustasolla marraskuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna, niin Winter Openiin pääsivät vain koronapassin omistavat asiakkaat.

Onneksi tätä kirjoitettaessa koronakartan painopiste on samoilla seuduilla kuin liikenneinfran investoinnit: Etelä- ja Länsi-Suomessa. Pois lukien Koillismaa, joka Pohjois-Pohjanmaahan kuuluvana joutui rajoitusten piiriin.

On pelättävissä Kainuussakin tartuntamäärien kasvavan ja jossain vaiheessa ravintolarajoitusten tullessa voimaan tilaisuuksien järjestäminen pitkän kaavan mukaan vaativan sitä, että tiskeillä notkuvat vain koronapassilliset asiakkaat.  Vaihtoehtona on lyhyempi aukioloaika.

Uskon ravintoloitsijoiden valitsevan koronapassillisen vaihtoehdon ja asiakkaiden paikat, missä koronapassi vaaditaan.

Myös tansseja saattavat koronapassijutut koskea.

Marraskuun viimeisen viikonlopun tansseihin eivät mahdolliset rajoitukset ehdi vaikuttaa. Siitä eteenpäin kaikki on taas auki. Jos Kainuu pysyy perustasolla. eletään niin kuin ennen koronaa, lauletaan, tanssitaan, ryypätään ja rällätään.

Jos ei, niin vain koronapassin omistajat ryyppäävät rälläävät, laulavat ja tanssivat julkisissa huvitilaisuuksissa sekä ravintoloissa.

Jos sitä ei nyt joku tiedä, niin koronapassin saavat rokotetut ja taudin sairastaneet ainakin puhelimeensa omakannasta ja kai paperisiakin versioita on olemassa.

Koronapassi onkin oiva keino nostaa rokotekattavuutta. Rokottamisesta kieltäytyneiden mieli voi muuttua, kun he huomaavat ovien huvipaikkoihin ja ravintoloihin sulkeutuvan tästä syystä.

En ymmärrä rokotteista kieltäytymistä. Perusteet kun useimmilla kieltäytyjillä ovat samaa luokkaa kuin vitsissä miehille kehitetystä katumuspilleristä. Miesten katumuspilleri muutti muka veriryhmän.

Naapurinvaaran Huvikeskuksen ensi vuoden ohjelmisto alkaa olla melkein valmis. Ohjelmisto juhannukseen saakka julkaistaan lähiaikoina.

 

Pertti Granqvist

Ohjelmisto- ja markkinointitiimi

Naapurinvaaran Huvikeskus

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä